🌸春の宗祇庵パフェ🌸デビュー後初の週末に、沢山の方にお召し上がり頂きました😆
早速インスタグラム「#宗祇庵」にも春パフェの投稿があり、嬉しい限りです🌟
旬な美味しい苺やベリーのプリンの甘酸っぱさが、生クリームと相性バッチリ💮
一番下には桜のシロップが入っているので、最後は桜茶の様な爽やかさです😍
ぜひ郡上八幡の観光と合わせて、宗祇庵にもお立ち寄り下さい。
The first weekend after the debut of Sougian parfait of spring.
A lot of people have eaten it. 😆
I am glad that there is a post on Spring Parfait in Instagram too soon 🌟
The sweet and sourness of seasonal delicious strawberries and berry pudding is compatible with fresh cream.
As the bottom contains cherry syrup, the last is refreshing like cherry blossom tea 😍
When visiting Gujo Hachiman, please come to our shop as well.