お待たせしました🌸春パフェが登場します😍
3/1(木)より「春の宗祇庵パフェ」スタートです╰(*´︶`*)╯♡
人気のほうじ茶ゼリー、濃厚生クリームはそのままに、桜シロップ、ミックスベリーのプリンと桜餅アイスが春味を演出。
苺も一個入って、生クリームの上の粉も苺パウダーで仕上げました。
春らしい、甘酸っぱくて、気分も明るくなるパフェに仕上げました☺️💕
期間限定ですので、お早めにどうぞ😉
Spring parfait appeared.
Starting from 3/1 (Thursday) “Spring Sougian parfait” start╰(*´︶`*)╯♡
It is seasonal and special manu “Sougian spring parfait”.
It taste of spring and there are to match well, cherry blossom syrup,mixberry pudding,storowberry, and cherry blossom sticky rice cake ice cream.
As it’s limited for a limited time, please come as soon as possible.