春の宗祇庵パフェ
デビュー後初の週末に、沢山の方にお召し上がり頂きました
早速インスタグラム「#宗祇庵」にも春パフェの投稿があり、嬉しい限りです
旬な美味しい苺やベリーのプリンの甘酸っぱさが、生クリームと相性バッチリ
一番下には桜のシロップが入っているので、最後は桜茶の様な爽やかさです
ぜひ郡上八幡の観光と合わせて、宗祇庵にもお立ち寄り下さい。
The first weekend after the debut of Sougian parfait of spring.
A lot of people have eaten it.
I am glad that there is a post on Spring Parfait in Instagram too soon
The sweet and sourness of seasonal delicious strawberries and berry pudding is compatible with fresh cream.
As the bottom contains cherry syrup, the last is refreshing like cherry blossom tea
When visiting Gujo Hachiman, please come to our shop as well.