雑誌掲載のお知らせ①
東海じゃらん9月号の喫茶の和パフェ特集に掲載して頂きました🤗
宗祇庵のパフェは冷たーいゼリーやアイスが入っていて、ひんやり❄️夏でも美味しく食べられます😋
また、秋には栗の入った「秋の宗祇庵パフェ」も登場予定です😆🎉
※開始時期は未定です。東海じゃらんを見かけたら、ぜひ宗祇庵を探してみてくださいね😉
Notice of publication of magazines ①
I posted it in the special issue of Japanese style parfait of the tea of Tokai JaRan September issue.
Sougian parfait has cold jelly and ice cream, and you can eat delicious even in summer.
In addition, the “autumn of Sougian hermitage parfait” containing the chestnuts in the fall also appeared schedule.
※ The start date is undecided. If you see Tokai Jaran, please try looking for Sougian