【宗祇庵冬の新メニュー】
お待たせいたしました😊
12/1(金)よりスタートします新メニューの紹介です‼️
こちらが「岐阜抹茶チョコフォンデュ」でございます🍵
岐阜県産抹茶をチョコに溶かしたほろ苦本格派の抹茶チョコに、お重の中から出てくる、いちごやお団子、ドライフルーツ、そして岐阜らしく鮎菓子やとちのみせんべいなどをつけて食べる、ホットスイーツです。
まったりと楽しみながら召しあがって下さい😍
【Sougian Winter New Menu】
Thank you for waiting
Starting from 12/1 (Friday) It is introduction of new menu!
This is “Gifu powdered green tea chocolate fondue” 🍵
It is green tea chocolate fondue to enjoy with strawberries, dried fruits, dumplings and rice crackers.
Please eat while having fun 😍